Radio live

Radio televizija Mega iz Indjije je moderan i prepoznatljiv medij koji se, kvalitetom programa, odavno izdvojio i svrstao medju najuspešnije vojvodjanske radio i tv stanice.

Mega radio postoji od 02. avgusta 2001. godine i, po tehničkoj i kadrovskoj opremljenosti, u potpunosti je spreman da odgovori zahtevima i najprobirljivijeg tržišta. U profesionalnom i tehničkom smislu, namenski uredjenim prostorijama i savremenom opremom, ovaj radio je od osnivanja bio lider  u oblasti radio difuzije ne samo u sremskom regionu nego i šire. S obzirom da se celokupan program emituje i preko interneta za Mega radio čulo se diljem planete. Na žalost, zbog činjenice da je opštini Indjija prvobitno dodeljena samo jedna dozvola za emitovanje radio programa, 2008.  radio je prestao da radi.

Na svu sreću, pokazalo se, na kratko, jer smo „u etru“ ponovo od 2011. godine. U ovom trenutku signalom  radija pokrivamo teritoriju opštine Indjija, zatim Staru Pazovu, Novu Pazovu, Batajnicu, najveće delove iriške, pećinačke i rumske opštine. Emitujemo raznovrsni, dvadesetčetvoročasovni program, informativno - zabavnog karaktera.

Televizija Mega počela je sa radom 02. avgusta 2009. godine kao logična posledica težnje osnivača  i zaposlenih da svoj program, pored audio, obogatimo i video doživljajem. Od prvog dana do danas proizvodimo  sadržaje koji su našli odličan prijem kod gledalaca. Trenutno naše emisije mogu da prate žitelji indjijske opštine, kao i stanovnici Stare Pazove, Nove Pazove, Batajnice, Ugrinovaca, Rume, Vognja, Sremske Mitrovice, Laćarka, Iriga i Beočina.


 Upoznajte se sa prostorijama RTV MEGA, pogledajte galeriju.