Radio live

::Besplatne godiĆĄnje karte za JPI za penzionere

Opština Inđija obezbediće i ove godine besplatne godišnje karte za autobuski prevoz gradskim i međugradskim autobusima Javnog prevoza Inđija za sve naše penzionere koji imaju prebivalište na teritoriji opštine Inđija.

Prethodne godine svoje godišnje karte penzioneri su dobili bez prilaganja dokumentacije, međutim to je izazvalo različite vrstezloupotreba (falsifikovanje kartica, korišćenje tuđih kartica i slično) te je ove godine neophodno da prilože sledeća dokumenta za izdavanje kartica za besplatan prevoz:

Potvrdu o prebivalištu(pribavlja se u prostorijama Policijske stanice Inđija)
Poslednji ček od penzije (ili kopija čeka)
Popunjen Zahtev za izdavanje besplatne godišnje karte

Zahtev za izdavanje besplatne godišnje karte biće dostavljen na kućne adrese svih korisnika besplatnih penzionerskih kartica. Korisnici koji nisu do sada koristili pravo na besplatnu penzionersku karticu mogu preuzeti zahtev u Mesnim kancelarijama i šalter sali u zgradi Opštine od 15.01.2013. godine.

Zahtev i prateća dokumentacija predaju se u Mesnoj kancelariji (u svim naseljenim mestima izuzev Inđije) ili u šalter sali u zgradi opštine Inđija na šalteru broj 1 (Inđija).

Rok za predaju dokumentacije je 15. februar 2013. godine.


Koristeći kartice koje trenutno poseduju (iz 2012. godine) penzioneri se mogu besplatno voziti do 1. marta 2013. godine kada one zvanično prestaju da važe.

U slučaju gubitka ili oštećenja kartice, korisnik kartice snosi troškove izrade nove kartice.

Svi naši sugrađani koji ostvare pravo na penziju tokom 2013. godine mogu podneti zahtev i prateću dokumentaciju i nakon isteka roka i biće im obezbeđena besplatna godišnja karta.

Postavio dana 11. 01. 2013. rtv mega